Wings of Destiny

marți, 16 august 2011

Un colt de vis/ o frantura de viers/ un crampei de suflet

Maini albe delicate pe un plai imaginar aseaza stratul de flori in linie perfecta ornament desavarsit culori potrivite perfectiune distinsa fericire exuberanta extaz, suferinta
Maini mulatre aseaza florile din nou repara greselile mainilor albe curma suferinta din nou fericire din nou exuberanta din nou extaz apoi suferinta din nou.
Maini palide in chinuri de spin cu dureri intercostale si friguri morbide boala si nepasare incearca fara reusita sa repare ceea ce a fost stricat sa curme suferintele edenicei gradini sa lipeasca viata de umbra mortii sa insire lacrimi de margaritar, apa vindecatoare pentru taieturile din urma operatiilor suferinde pe cord deschis.
Cantecele triste de leagan freamata frunzele vestejite de toamna uitarii si murmura printre partituri gemete ingeresti la lumina felinarului.


 Ranile ce se redeschid nu mai pot fi inchise de nimeni... acum e frig in ceea ce a fost paradis candva... acum a ramas doar o amintire pastrata cu sfintenie de catre inima ce a incercat sa te salveze. Sa-ngropi amintirea in cartea mea preferata si sa o arzi cu drag in pasiune apoi sa o arunci in cele patru zari ca nimeni sa nu stie de disparitia mea...


Odihneste-te in pace suferinta preaiubita
Fie-ti tarana usoara vis celestial
Dormi linistita iluzie inselatoare

ADIO AUR PRETIOS SCALDAT IN VENIN NARCOTIC... ADIO ...ADIO... ADIO!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu