Wings of Destiny

vineri, 2 septembrie 2011

Survolaj Sedentar

Crunt...
Ideea ta stranie ascunsa in spatele unei imagini... Poza se cutremura incet ca un fir de rau argintiu peste panourile de analiza...
Urmarim calcule si grafice fara de sens si culoare. Suntem la mana judecatii obiective a unei masinarii. Selectam frumusetea din ceea ce am faurit iar apoi dam restul la o parte probabil ii aruncam undeva la Oxford sau la Sorbona unde sa fie uitat intr-o gradina inflorata de studiu.
Urmarim atent liniile aparatului de la terapie intensiva si ascultam piuitul groaznic ca un anunt ca e mereu acolo, un clinchet de suspans peste o perdea de glorie stearsa.
Cutia cu pudra alba, fada ca sufletul tau se rataceste si se-mprastie pe fata cu o unda de deznadeste in fina ei revolutie schimbatoare.
Privind monitoarele din toate colturile Terrei ne oprim asupra unei camere ce supravegheaza actiunile dintr-o casa... Aspirina e neplacuta... dar e si mai suparatoare cand o sfarami in apa... lichidul vietii capata proprietati chimice amestecate cu pulbere amara de vindecare iar in casa respectiva se asterne linistea pentru o noapte fiindca durerea de cap a trecut.
Somnul ne cuprinde intr-un final iar pentru cateva momente vom abandona survolajul nostru sedentar. In curand vom reveni... Nu va temeti... Nu ramane nimeni neobservat.
Somn linistit!! Va mai vedem!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu