Wings of Destiny

duminică, 4 septembrie 2011

Pentru Zile Insorite

Iata ce trebuie sa ai cu tine pentru a transforma o picatura de lacrima intr-o raza de soare:
- Curaj.... forta si vointa. Lasa pasii providentei sa te poarte inainte si increde-te in puterea binelui ca un copil inocent in spusele parintilor
- Vise... nu ai culoare fara vise... un vis iti schimba lumea lasa-l sa umble din cand in cand prin mintea ta pentru o evadare placuta
- Varietate... schimba-ti inima din cand in cand. Daca te lasi prada intunericului fa-o cu interes apoi alege lumina de vezi ca aceasta ti se potriveste.
-Idei.... nu te schimba doar tu.. schimba-ti si lumea stii ca ai o lume care-ti apartine nu?? Atunci ... ce zici.... redecoram??
- Puterea realismului si simtul ridicolului... lasa-te prada inocentei dar pastreaza si o farama de constiinta pentru zile negre.
-Muzica si ciocolata... cateva lucruri lumesti... ca sa te bucuri uneori si de viata de pe Terra
-Ganduri sincere... binele e fantastic, raul e tenebros... Gandeste in toate felurile incearca sa nu ajungi vreun extremist dar sa ai ganduri sincere si juste cat mai des posibil.
-Amulete si gardieni... nu e rau sa crezi in lucruri doar ca nu trebuie sa te acapareze... e bine insa sa ai micul tau refugiu de iluzii uneori...
-Oameni pe care poti conta... stim deja ca un suflet e cea mai valoroasa comoara... deci... ce zici... valorificam?
-Un Fender, un Harley si multa libertate... simte viata in plete si fugi ca sa ai de unde te intoarce... asa e mereu... fii rebel dar si decent... traieste totul din plin.
FA CE VREI FIINDCA NUMAI TU PUI TAPET IN CAMERA INIMII TALE... FII CUMPATAT SI CUGETA DAR LASA-TE SI PRADA FANTEZIEI CAND SIMTI NEVOIA... INCEARCA SA TE AI PE TINE IAR APOI VEI AVEA UNIVERSUL INTR-O MANA SI VEI ZBURA PESTE INFINIT.





SA AI O ZI INSORITA SI O VIATA MINUNATA!!! STII FOARTE BINE CA LE MERITI... DECI... CE ZICI... INCERCAM???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu