Wings of Destiny

sâmbătă, 14 ianuarie 2012

GLITTER

Glitter glitter straluceste ca si clinchetul unui clopotel... 
glitter glitter peste ceea ce desenez pe foaie... foaia nu are sentimente ea straluceste si atrage priviri.
Glitter-Glitter-Glamm-Glow-Groove grimase anxioase aruncate cu dispret catre o oglinda stearsa.. Oglinda e dura e rea e meschina reflecta neadevarul sub forma chipului pe care nu-ti doresti sa-l vezi.
Glitter-Glitter anticlasicism omul domina universul...haos patat cu cioburi de oglinda.. un ciob de suferinta un puzzle pierdut intr-o amintire
Glitter-Glitter cauta-ti fata ... te reconstruim din cioburi si din ipsos
Glitter-Glitter iata ochii cum stralucesc... stralucesc pe foaie, in oglinda in departare in apropiere...
Glitter-Glitter iata noua creatie... un om perfect si stralucitor..
Glitter, raiul pe pamant. a doua Facere a Lumii de data aceasta creem  lumea vazuta si cea supravizualizata... Creem stralucire pe cant de unghie, pe muchie de cutit pe timpul de acum spre epoca viitoare.
Glitter-Glitter Shine-Show-Sweet-Sticky-So..... score your gole..
Glitter+Glitter, mijloc de imbarbatare, raspuns la toate intrebarile actualitatii, perceptie asupra lumeii supravizualizate , dorinte si aspiratii, mijloc/mod/prilej de expunere, publicitate, pubertate neterminata, TERMINA O DATA!! de doua ori, de trei ori...VANDUT!! vanzator de frumusete, frumoasa-i viata, viata uneori stresanta, stress existent sau nu, NUU!! Nul , zero , zen, minimalism si peste toate acestea...CORTINA VA ROG!! CORTINA SUB FORMA UNEI PLOI DE GLITTER

Nota:
Glitter=sclipici (in aceasta compunere vazut ca sclipici decorativ, folosit in exces sau o obsesie a celor ce vor sa-si creeze o imagine falsa)

Un comentariu: