Wings of Destiny

miercuri, 27 iulie 2011

Trafic de inimi II (FINLANDA)

Dupa plecarea grabita a lui Akirobu , docturul S si Jim ramasera neclintiti pret de cateva minute. Simteau inca in piept o spaima ce-i sfasia ca un cutit desi ei nu voiau sa recunoasca asta. Antrenamentul din anii precedenti le-a demonstrat ca riscul de a fi prinsi sau vazuti era totusi mare in pofida masurilor de precautie gandite si structurate in asa fel incat sa dea o unda de perfectiune acestui dulce si rapid cosmar real. Incetul cu incetul insa incepura sa-si vina in fire si parasira imediat locul. Se indreptara spre aeroport si nu mica le fu usurarea cand vazura ca in scurt timp aveau sa plece departe de Mexic, undeva in Finlanda , un alt cotlon de lume, o alta speranta.Cei doi cinara la un restaurant din aeroport si voia buna reveni imediat ingropand umbra trecutului grijile si temerile.
................
Akirobu se gasea inca in camera sa de hotel. El nu plecase impreuna cu ceilalti fiindca nu asa era planuit. Ascunse in frigider inima bietului José si astepta pana cand i se paru ca linistea acoperise tot hotelul cu un val protector ce avea sa-i tina pe toti departe de actiune... Stinse toate luminile . Aprinse doar o lampa cu lumina florescenta si o puse pe birou apoi isi scoase uneltele majoritatea digitale si nu in ultimul rand inima furata. Cu usurinta si precizie o elibera din vesmantul de gheata si o puse pe o foaie de hartie pregatita deja pe masa. Apoi o injecta cu ceva si dintr-o data aceasta prinse viata. Incepu sa bata . Akirobu o examina atent cu un aparat monitorizandu-i ritmul si bataile dupa care o conecta la la un aparat si incepu sa scoata din ea ceea ce ii trebuia. Fiecare om are sentimentele si sensul vietii in inima. Asa se spunea in antichitate si asa s-a descoperit.Pentru a crea omul perfect era nevoie de o inima perfecta, o inima doar cu calitati, o inima ce trebuia neaparat sa aiba in ea gene de la mai multe popoare. De fapt, era nevoie de doua astfel de inimi ... una feminina si una masculina astfel in cativa ani ar fi fost creati cei doi Adam si Eva ai timpurilor noastre, oamenii perfecti ce aveau sa creasca mai intai in laboratoare dupa care in urma sabotajelor organizatiei lui Akirobu ar fi fost posibila oprirea reproducerii la oameni si planetaar fi ajuns sa fie populata numai de cei cu inima perfecta care se inmulteau sub supraveghere in laborator. Peste foarte putini ani lumea ar fi cu totul alta daca toti ar avea gene de la parinti cu inima perfecta... nu ar mai exista conflicte ntre generatii, ura, teama si nici probleme. Dar autoritatile nu ar intelege. Nu ai ce sa le spui acestora... sunt prea limitati ca sa inteleaga... ne vor multumi ei mai tarziu......
Asa circulau unul dupa altul gandurile lui Akirobu trecandu-i prin mintea obosita cu vireza fulgerului.
Dupa Akirobu smulse toate sentimentele si tot binele din inima lui José aceasta se intari transformandu-se brusc intr-o piatra cu forma nedefinita pe care japonezul o arunca la cosul de gunoi fara ezitare. Comprima ceea ce obtinuse intr-o cutiuta cu senzori electronici, citi cateva pagini dintr-o opera a lui Dostoievski si apoi adormi linistit....

....

Zborul fusese lung si istovitor pentru cei doi tovarasi insa in sfarsit ajunsera la destinatia dorita. In cateva minute gasira hotelul si cu ajutorul lui Arnold, un finlandez dragutcare ii era prieten superiorului lor isi luara repede in primire  pretinsul cabinet medical.
In aceasta tara ii astepta ceva diferit. Arnold le aduse la cunostinta ca pacientul nu era o persoana care venea acolo de buna voie pentru a se vindeca ci fusese adusa cu forta de catre cineva din familia ei care stia tot ceea ce se intampla in organizatia traficantilor de inimi. Tanara se numea Yosephina Karten, o adolescenta aparent rebela urata de familie si de toti cei din jur.
-Daca e ceva bun in ea al vostru sa fie fiindca eu nu ma mai descurc... acestea erau cuvintele mamei si ale verisoarei mai mari care o cresteau. Yosephina ramasese fara tata de la 13 ani si era atat de rea cu cei din jur incat nimeni nu reusea sa ii vorbeasca...
Fata intra timid in cabinet unde Jim astepta. Ii remarca frumusetea cu multa admiratie si o pofti sa se aseze pe pat explicandu-i cu caldura ca nimic nu va durea si ca nu va avea de suferit. Yosephina nu raspunse.
Peste zece minute doctorul S. intra in salon si frumusetea tinerei nordice ii sageta privirea. El ura femeile insa fara sa stie incepea sa ii fie simpatica Yosephina si ii vorbi mult mai bland decat altor pacienti fapt care pe Jim il cam sperie. Aceasta era rece ca de gheata. Desi avea o voce placuta nu lasa nimic sa i se citeasca pe fata. Sentimentele ei erau adanc ascunse in imina care urma sa ii fie smulsa din piept. Discutia doctorului cu Yosephina incepu sa fie din ce in ce mai placuta iar fata se implica si ea. In doar cateva minute acestia vorbeau despre filme si calatorii sub ochii nedumeriti ai lui Jim. Yosephina ii povesti apoi cate ceva despre Finlanda si se oferi sa-i fie ghid turistic intr-o expeditie desigur daca acesta dorea. Calcandu-si pe tot orgoliul medicul ii spuse fetei ca operatia se poate amana cu cateva zile fiindca una din marile sale pasiuni erau tarile nordice. Apoi incepura sa vorbeasca despre Vikingi si despre istorie. Simtindu-se in plus si un pic invidios pe faptul ca nu stapanea arta conversatiei, Jim parasi cabinetul si isi cauta de lucru cu noul sau IPhone.
Deschise un program messenger si primi un anunt de la Akirobu:
DRAGA JIM,
ITI SCRIU DOAR TIE SI ITI DAU MISIUNEA SA-L ANUNTI SI PE DOCTORUL S. INIMA PERFECTA DE BARBAT ESTE GATA. MAI AM NEVOIE DE UN ELEMENT SPER CA INIMA PE CARE MI.O VETI OFERI IN ZILELE URMATOARE SA FIE  POTRIVITA PENTRU MINE. CU PARTICULELE EI VOI FINALIZA SI COMPOZITIA OPTIMA PENTRU O INIMA FEMEIASCA IAR APOI VOM TRECE MAI DEPARTE LA CREAREA PROPREU-ZISA A OAMENILOR PERFECTI SI LA SCHIMBAREA OMENIRII. VA ROG SA VA GRABITI CU INIMA ACEEA. VREAU UN RASPUNS DE LA TINE IN MAXIM 24 DE ORE. TOATE CELE BUNE SAYONARA!!!

Mesajul japonezului il facu pe Jim sa devina si mai confuz.
-Hey, Jim se auzi vocea lui dr. S de data aceasta insa parea mai vesela... Unde esti batrane?? Te caut peste tot...
-Unde m-ai cautat? Eram chiar aici in fata cabinetului tau.
-Haide, haide a fost doar o gluma asculta ai tu grija de cabinet eu am sa ies la o cafea. Amanam operatia Yosephinei pentru cateva zile mai discutam cand ma intorc.
Doctorul iesi fara sa mai spuna alte cuvinte. Nu era singur. Parea complet sedus de ochii cei albastri ai finlandezei si o lumina stranie parea sa radieze in jurul celor doi ce abia se cunoscusera... Sa fi fost dragoste la prima vedere?? se intreba Jim fara sa stie ce sa mai gandeasca.
Intra in cabinet si gasi totul impecabil. Intr-adevar doctorul nu se atinsese de inima fetei... cel putin nu inca insa acest proces trebuia grabit. Jim voia de mult sa  fie vazut bine in ochii lui Akirobu asa ca isi promise ca va face tot posibilul ca inima sa ajunga la timp.
Mai intai trebuia sa aiba o discutie cu S. dupa care avea sa treaca chiar el la fapte in cazul unei situatii extreme pe care fara sa stie de ce, el o anticipa...


VA URMA...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu