Wings of Destiny

joi, 19 aprilie 2012

VIATA.... IRONIA FRUMUSETII

Lesin suav... cazi intr-un vis caci nu te mai poti sustine de un fir de realitate.... sa-ti pierzi capul umbland dupa copilarie in bucati sfarmata ca oglinda pe care-ai spart-o ieri tu, intr-un acces de furie neastamparata a fiorului creativ.
Mancand din painea ta cea proaspata si egoista ai ferecat in tine arta cu un lacat de fildes. (moto)

A.
Nu mai privi la laptop-ul apple care iti arata jocuri, conversatii, poze, videoclipuri filme si informatii. Lasa-ma sa dorm in umbra unei eterne frunze de viata racoritoare ca noaptea de vara scaldata in roua cuvintelor frumoase si a cantecelor de leagan. Daca ai atat de mult ce oare mai poti tu oferi din multul tau nimic???


B. 
 Calatoreste doar cu ce-ai avut in suflet. O amintire poarta intr-un buzunar. Cel de la piept de preferat. Campie intinsa tu sa strabati calare si sa te duci departe, chiar mai departe de zare ca sa treci neobservat prin amintirea ta si sa ajungi la apele uitarii unde suferintele ti se vor curma la prima-nghititura.

C. 

  Si tu ce ai n-afara de un scop? Revolta-ti mintea in alte directii... De ce sa cauti zahar in marea cea sarata si raze insorite pe bolta instelata? De ce-ti apuci cu mana-ntreaga o pulbere de bunatate si o arunci in noapte uitata de singuratate? Rupe corzile viorii si schmba-le cu un violoncel. Creste-ti muzica-n suflet si ea va canta cu tine.


D.
 Arunca dragoste, tu trandafir ofilit, arunca-ti spinii si trupul in apa si vestejeste sangele rosetii tale intr-o ploaie de miros frumos. Adoarme lacrima din piramida cea construita cu truda de mesterul bland si ingroapa securea in sarcofagul faraonului. Apoi brazdeaza trecutul cu aur si ofera-l istoriei peste mii de ani in chip de masca mortuara.

F.
  Provoaca-n tine munti de fericire si pierde-te in viitorul tau caci numai asa vei fi binevenit printre gandurile trecute. Aduna-ti mintea adulta si sufletul curat, copilaresc impreuna cu ce mai doresti pe lume si porneste la drum de mana cu un inger pazitor. Prapastia s-o ocolesti ca drept sa-ti fie pasul. De cel ce-i rau sa te feresti , sa-ndepartezi necazul. Un zambet celui bun sa dai si-o mana sa-l ajute. Caci mai tarziu tu vei primi chiar inzecit mai multe. Sa ai curajul sa infrunti obstacolele vietii si vie-n tine sa pastrezi vapaia tineretii. Victorios sa te intorci-napoi in a ta casa, si-atunci sa le spui tuturor ca viata e frumoasa!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu